Events in 2024

Zomerborrel Rotterdam

Laat de warme zonnestralen je omarmen terwijl je geniet van verfrissende drankjes en heerlijke hapjes in goed gezelschap aan boord van één van de luxe schepen van de Koninklijke Spido! Wat kan je verwachten? Mooie conversaties met mede tandheelkundige professionals, een persoonlijke, gezellige sfeer met de Dental Friends en een prachtige aanblik vanaf het water op de stad Rotterdam!

Locatie: Koninklijke Spido Rotterdam
Prijs: exclusief voor leden van het Dental Friends Network

Programma:
17:00 uur ontvangst
17:30 uur vertrek rondvaart haven Rotterdam
19:30 uur einde van de zomerborrel

Padel Event

Voor de fanatieke padellers wordt er "King of the Court" gespeeld. Voor de beginners óf diegene die nog niet eerder gepaddeld hebben, bieden we een clinic aan om de basis te leren. Kortom, een leuke middag samen met de Dental Friends, waarbij na het sportieve gedeelte voldoende tijd is om te netwerken tijdens de borrel. Haak je daarna ook nog aan voor een gezellige afsluiting? Hapje eten bij Moeke Spijkstra in Blaricum maakt deze vrijdagmiddag de perfecte start van jou weekend!

Locatie: The Bubble Club Blaricum & Moeke Spijkstra Blaricum

Prijs: 85 euro voor leden, 105 euro voor niet leden (exclusief eten bij Moeke Spijkstra)

Programma:
14:30 - 15:00 ontvangst
15:00 - 16:30 padellen
16:30 - 17:30 borrel
17:30 - 19:00 hapje eten

Winterseborrel!

De inmiddels bekende 'snertborrel' zal ook dit jaar weer plaats vinden! Exclusief voor de leden van het Dental Friends Network.

Meer informatie volgt binnenkort over de locatie en tijden! 

Prijs: exclusief voor leden van het Dental Friends Network



Aanmelden 

Aanmelden voor één van deze activiteitenkan door je in te schrijven (zie hieronder ) en/of een mail te sturen naar emma@dentalcens.nl.  De zomer en winterborrel zijn exclusief voor leden van het Dental Friends Network. Voor de overige events kan je ook als niet-dental friends lid, meedoen!


Inschrijven voor een event van het Dental Friends Netwerk (Graag vermelden om welk evenement het gaat!)