Voor slechts € 199,- per jaar krijg je toegang tot een exclusieve gemeenschap van tandheelkundige professionals, met tal van waardevolle voordelen en mogelijkheden om je carrière naar een hoger niveau te tillen.

Als lid van de Dental Friends Netwerk Club profiteer je van de volgende voordelen:

  • Kortingen op producten en diensten: Profiteer van exclusieve kortingen op tandheelkundige producten, apparatuur en diensten van geselecteerde partners en leveranciers. Bespaar geld terwijl je hoogwaardige materialen en services krijgt. Tevens krijg je met voorrang informatie en speciale aanbiedingen van de Dental Friends partners.
  • Netwerkmogelijkheden: Ontmoet en bouw waardevolle professionele relaties op met tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten en andere experts in de tandheelkunde. De Dental Friends Netwerk Club biedt regelmatig evenementen, seminars en conferenties aan waar je kunt netwerken en ervaringen kunt uitwisselen. Alles om je bedrijfsvoering in de praktijk nog verder te optimaliseren.
  • Professionele ontwikkeling: Blijf op de hoogte van de nieuwste trends, technologieën en best practices in de tandheelkunde. Als lid krijg je toegang tot exclusieve workshops, trainingssessies en lezingen die je vaardigheden en kennis zullen verbeteren.
  • Carrière-ondersteuning: Ontdek nieuwe carrièremogelijkheden en verbeter je kansen op professioneel succes. Dental Friends Netwerk Club-leden ontvangen regelmatig vacaturemeldingen, loopbaanadvies en mentorprogramma's om hun carrièrepad verder vorm te geven.
  • Toegang tot exclusieve inhoud: Ontvang premium inhoud, zoals onderzoeksrapporten, whitepapers en casestudy's, die je up-to-date houden met de laatste ontwikkelingen in de tandheelkunde. Verbeter je kennis en deel waardevolle inzichten met collega's.

We geloven dat het Dental Friends Netwerk Club-lidmaatschap van €199 per jaar een uitstekende investering is in je professionele groei en succes. Profiteer van de waardevolle voordelen die dit lidmaatschap biedt en word een actief lid van onze groeiende gemeenschap.

Schrijf je vandaag nog in op onze website en begin met het benutten van de voordelen van het Dental Friends Netwerk Club-lidmaatschap. Samen zullen we de tandheelkundige industrie naar nieuwe hoogten brengen!


Lid worden?

Heb jij interesse in het Dental Friends lidmaatchap stuur dan een mail naar emma@dentalcens.nl (Emma van der Laan) of vul het onderstaande formulier in.